Yemeklerin nasıl tedavi edildiğini bir kenara bırakamıyorum ve SC Pencap'ı hor görüyor

kosc

New member
İtibarenAsya News International

24 Mart 2025 05:06

Yargıçların Bankası Ababays Oka ve Ujjal Bhuyan, mahkemenin devlet bunu yapmazsa 1996 emeklilik lehtarına para vereceğini söylüyor.

Yüksek Mahkeme, Pencap hükümetinin Pencap'ta Pencap'ta bir emeklilik performans sistemi uygulamak için Pazartesi günü hareketsizliğini temsil etti.

Yüksek Mahkeme, Pencap hükümetinin Pencap'ta Pencap'ta bir emeklilik performans sistemi uygulamak için Pazartesi günü hareketsizliğini temsil etti. (Ht -fatefoto)

Justices Ababays Oka ve Ujjal Bhuyan'dan bir banka, devletin sistemi uygulamadığı takdirde mahkemenin faydalanıcıların kendileri vereceğini söyledi.

Mahkeme, Pencap hükümetinin, çeşitli durumlarda sigortalı olmasına rağmen, bu konuda hareket etmediğini tespit etti.

Adalet Oka ayrıca, eyalet hükümetlerinin talimatlarıyla ilgili olarak mahkemelere uymadıkları konusunda hoşnutsuzluk ifade etmiştir.

Yargıç Oka, “Devlet buna cevap vermeli. Mahkemelere eyalet hükümetleri tarafından nasıl muamele edildiğini silemeyiz. Hiçbir memurun devlete güvenemeyeceğini belirleyeceğiz. Devlet bir gezi için mahkemeye çıktı.” Dedi.

Başvuruları dinledikten sonra mahkeme, avukata Pencap'ı eyalet hükümetinden talimat alması için alması talimatı verdi ve 1 Nisan'da duyulabilecek konuyu listeledi.

Yüksek Mahkeme, Pencap Genel Sekreteri 5 Mart'ta bir hor gördü

Adalet Divanı, özel memurlarda düzenlenen ve Pencap hükümeti tarafından desteklenen 1996 yılından itibaren kolejlerin emeklilik yardımlarının uygulanmaması talebini duymuştur.

Selin

New member

Yargıçların Bankası Ababays Oka ve Ujjal Bhuyan, mahkemenin devlet bunu yapmazsa 1996 emeklilik
Merhaba merak edenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kosc

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Batu

Global Mod
Global Mod

Yargıçların Bankası Ababays Oka ve Ujjal Bhuyan, mahkemenin devlet bunu yapmazsa 1996 emeklilik
Selam gençler

@kosc gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Selin' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kosc Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Selin, gerçekten başarılı anlatmışsın

Adila

Global Mod
Global Mod

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kosc

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Selin' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kosc Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka
Yine de şunu söyleyeyim @Selin, konu ciddiye alınmalı

Berk

New member

Merhaba bilge insanlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kosc

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Adila' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kosc Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Yine de şunu söyleyeyim @Selin, konu ciddiye alınmalı
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Adila, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Deniz

Global Mod
Global Mod

Merhaba tecrübeli dostlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @kosc

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Batu' Alıntı:
Selam gençler @kosc gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Selin
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Batu, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Koray

New member

Merhaba konuya ilgi duyanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @kosc

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Adila' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kosc Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Yine de şunu söyleyeyim @Selin, konu ciddiye alınmalı
Haksız değilsin @Adila ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Erkis

Global Mod
Global Mod

Selam üstatlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @kosc

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Selin' Alıntı:
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Selin, sağ ol