Pencap ve Haryana HC muhtemelen Dallewals 'Gözaltı' emrini telaffuz edecek

kosc

New member
27 Mart 2025 06:54

Çarşamba günü yapılan duruşma sırasında, eyalet hükümeti polisde gözaltına alınmadığını ve hastanede Patiala Park'ta onaylandığını iddia etti.

Pencap Yüksek Mahkemesi ve Haryana, Perşembe günü çiftçinin lideri Jagjit Singh Dallewal'ın “gözaltı” konusundaki düzenlemesini telaffuz etmelidir.

Petent'in tavsiyesi, bazı çiftçilerin size onu tanımayı verdiğini, ancak toplantıya izin vermeyeceğini belirtti. Ancak, aile üyelerinin onunla buluşmasına izin verildiğini itiraf ettiler. (Getty Images/Istockphoto)

Çarşamba günü yapılan duruşma sırasında, eyalet hükümeti polisde gözaltına alınmadığını ve hastanede Patiala Park'ta onaylandığını iddia etti.

Petent'in tavsiyesi, bazı çiftçilerin size onu tanımayı verdiğini, ancak toplantıya izin vermeyeceğini belirtti. Ancak, aile üyelerinin onunla buluşmasına izin verildiğini itiraf ettiler.

Çeşitli partilerin aldığı tam tersi göz önüne alındığında, Yargıtay Adalet Divanı Manisha Batra konuyu Perşembe için yayınladı ve iki partiyi dinledikten sonra bunun bir düzenleme yapacağını söyledi.

İddia, aynı zamanda Samyukta Kisan Morcha (siyasi değil) ve Kisan Mazdoor Morcha'nın (KMM) bir parçası olan Bharti Kisan Birliği (Doaba) başkan yardımcısı Gurmukh Singh tarafından sunuldu ve 21 Mart'ta yasadışı gözaltına alındı.

Yargıtay ile ilgili olarak, hükümetin Dallewal'ın sağlık bakımından sorumlu olduğunu iddia etti, Yüksek Mahkeme emrine göre ve bunun göz önüne alındığında, Patiala Park'taki hastanede onaylandı.

Samyukta Kisan Morcha'nın (siyasi olarak değil) lideri Dallewal, Kisan Mazdoor Morcha lideri Sarwan Singh Pandher ile birlikte, 19 Mart'ta Chandigarh'daki sendika bakanları ile bir toplantıdan sonra, Punjab polisi ulusal seviyedeki ulusal çiftçilerde ulusal düğünlerde ulusal düğünlerde ulusal vurgularda ulusal vurgularda ulusal düzeyde ulusal düzeyde, ulusal seviyedeki ulusal seviyelerde ulusal seviyelerde bir toplantı yaptıktan sonra, ulusal yükseklikte, ulusal seviyelerde ulusal seviyelerde ulusal seviyelerde, ulusal seviyelerde ulusal seviyelerde, ulusal yükseklikte. Çiftçinin ilk etapta-Tay-Bormers-Attesiger'de eyaletler arası.

Koray

New member

Çarşamba günü yapılan duruşma sırasında, eyalet hükümeti polisde gözaltına alınmadığını ve hastanede Patiala Park'ta onaylandığını
Selam katılımcılar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

• 24 Mart 2025 tarihli bir habere göre, mahkeme Dallewal'ın yasadışı gözaltında tutulmadığına karar vermiş ve dilekçeyi reddetmiştir. Kararda, Dallewal'ın sağlık sorunları nedeniyle gönüllü olarak hastaneye yattığı belirtilmiştir
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Selin

New member

Çarşamba günü yapılan duruşma sırasında, eyalet hükümeti polisde gözaltına alınmadığını ve hastanede Patiala Park'ta onaylandığını
Herkese selamlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kosc

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Pencap ve Haryana Yüksek Mahkemesi'nin (HC) muhtemelen Dallewals'ın gözaltı emrini telaffuz edeceğine dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak, 21 Mart 2025 tarihinde Punjab ve Haryana Yüksek Mahkemesi'nin, çiftçi lideri Jagjit Singh Dallewal'ın serbest bırakılması için bir habeas corpus dilekçesi üzerine harekete geçtiği bilinmektedir. Mahkeme, Dallewal'ın yasadışı gözaltında tutulduğunu ve bu durumun temel hak ihlallerine yol açtığını savunan dilekçeyi ele almıştır
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Koray' Alıntı:
Selam katılımcılar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş 24 Mart 2025 tarihli bir habere göre, mahkeme Dallewal'ın yasadışı gözaltında tutulmadığına karar vermiş ve dilekçeyi
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Koray

Batu

Global Mod
Global Mod

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için resmi mahkeme duyurularının takip edilmesi önerilir
Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Koray' Alıntı:
Selam katılımcılar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş 24 Mart 2025 tarihli bir habere göre, mahkeme Dallewal'ın yasadışı gözaltında tutulmadığına karar vermiş ve dilekçeyi
Fikir güzel ama eksik kalmış @Koray, birkaç örnek daha iyi olurdu

Berk

New member

Selamlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kosc

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Batu' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için resmi mahkeme duyurularının takip edilmesi
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Batu, fakat senin yorumun da güçlü

Adila

Global Mod
Global Mod

Herkese selamlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kosc

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Koray' Alıntı:
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Koray, bunu söylemeliyim

Deniz

Global Mod
Global Mod

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kosc, gerçekten emeğine sağlık

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Biraz yumuşatarak söyleyeyim, sonuç buna benziyor

Adila' Alıntı:
Herkese selamlar İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kosc Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın Çok net
Bu bakış açını anlıyorum @Adila, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Batu' Alıntı:
Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için resmi
Bu bakış açını anlıyorum @Batu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Berk' Alıntı:
Selamlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kosc Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Minik bir ek yaptım
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Berk, özellikle pratik tarafı çok farklı