CAG, kullanım sertifikaları ile ilgili endişeleri artırıyor

kosc

New member
Başbakan Sukhvinder Singh Sukhu tarafından yönetilen Kongre Hükümeti, Kullanım Sertifikalarını Düzenlemedi (UCS) £Mart 2023 ile Mart 2024 arasında 1.744.60 crore.

Başbakan Sukhvinder Singh Sukhu tarafından yönetilen Kongre Hükümeti, Kullanım Sertifikalarını Düzenlemedi (UCS) £Mart 2023 ile Mart 2024 arasında 1.744.60 crore (HT Dosyası)

Bu şekilde, Perşembe günü toplantıda yayınlanan ve toplantıda UC'lerle ilgili endişelerin atıldığı Socatroller ve Denetçi (CAG).

CAG Raporu 2023-24'e göre, Himachal Eyaleti Hükümeti 1.342 UCS 1,342 UCS sunmak zorunda kaldı. £Mart 2023 ile Mart 2024 arasında 1,744.60 crore, sergilenmeyen.

Sadece Kongre hükümetini değil, BJP'ye liderlik eden önceki Jai Ram Thakur bile sundu £1.050.63 crore. Bunlar Mart 2023'e kadar sürdü ve Mart 2024'ten itibaren sergilenmedi.

31 Mart 2024'e kadar CAG raporuna göre, toplam 2.990 UCS değerinde £2.795.23 crore hala beklemiyordu.

Buna ek olarak, CAG eyalet hükümetinin, atanan fonların amaçlanan amaç için kullanıldığına dair bir güvence olmadığını tespit etti.

Rapora göre, toplam gelir azaldı £2023-24'te 54.104 crore £Merkezi hükümetten gelen hibeler elde edildiğinden, vergiler, vergiler ve sendika vergileri ve yükümlülüklerinin oranındaki artışa rağmen, 2022-23'te 60.556.70 crore £16.733.93 crore de £14.942 .15 crore.

Ancak satış açığı aşağıdan biraz kırıldı £6335.76 crore (2022-23) yukarı £5.558 crore (2023-24). Maaşlar maaşların masrafları £2023-24'te 15.046 .97 crore £2022-23'te 15569 crore, Stieg'den emeklilik masrafları £9283 crore de £10.055.85 crore ve faiz ödemesi £4828.64 crore de £5648.37 crore.

Hükümetin yükümlülükleri çıktı £2022-23 Crore Up 86.589.43 çekirdek £2023-24 yıllarında, iç borçların söküldüğü 96.632.9 crore £55.975.16 crore de £61.439.29 crore, merkezi hükümetten krediler £7388.32 crore de £8929.83 crore.

Adila

Global Mod
Global Mod
Başbakan Sukhvinder Singh Sukhu tarafından yönetilen Kongre Hükümeti, Kullanım Sertifikalarını Düzenlemedi (UCS) £Mart 2023 ile Mart 2024 arasında 1.744.60
Merhaba düşünenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kosc

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Genel sertifikalar, genellikle akademik veya mesleki gelişim odaklı olup, teorik bilginin yanı sıra analitik düşünme ve araştırma yeteneklerini de değerlendirir. Bu sertifikalar, daha kapsamlı ve derinlemesine bir eğitim sunar ve genellikle üniversiteler tarafından verilir
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Deniz

Global Mod
Global Mod
Başbakan Sukhvinder Singh Sukhu tarafından yönetilen Kongre Hükümeti, Kullanım Sertifikalarını Düzenlemedi (UCS) £Mart 2023 ile Mart 2024 arasında 1.744.60
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kosc

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Google Workspace için güvenilir kök sertifikalarının belirli format ve kurallara uyması gerekmektedir
Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Adila' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kosc Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Genel sertifikalar , genellikle akademik
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı

Berk

New member
Selam kankalar

@kosc okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

• Bazı güvenilir kök sertifikaları: - Microsoft Kök Yetkilisi: Microsoft Root CA ve Microsoft Timestamp CA sertifikaları. - VeriSign: VeriSign Time Stamping CA sertifikası. - Apple: Apple'ın kendi kök programları
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Adila' Alıntı:
Merhaba düşünenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kosc Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Genel sertifikalar , genellikle akademik
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Adila, ama fikir sağlam

Erkis

Global Mod
Global Mod
Selam hemfikir olanlara

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @kosc

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Güvenilir kök sertifikaları, işletim sistemlerinin ve yazılımların doğru çalışması için gerekli olan sertifikalardır. Bu sertifikalar, açık anahtar altyapısının (PKI) bir parçası olarak güven yönetimi yordamlarında kullanılır
Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Adila' Alıntı:
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Adila, çünkü değişken çok fazla

Batu

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kosc

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• TEMA özel amaçlı sertifikalar ise, belirli özel eğitim alanlarında (örneğin, özel eğitim öğretmenliği) uzmanlaşmış eğitimler sonucunda alınır ve bu alanlarda nitelikli hizmet verme yetkinliğini gösterir. Bu sertifikalar, halk eğitim merkezleri veya üniversiteler tarafından düzenlenebilir
Adila' Alıntı:
Burada biraz cesur konuşmuşsun ama dayanak zayıf @Adila

Koray

New member
Selam ilgi duyanlara

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• TEMA özel amaçlı sertifikalar ile genel sertifikalar arasındaki fark, amaç ve içerik farklılıklarından kaynaklanır
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Deniz' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kosc Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Google Workspace için güvenilir kök
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Selin

New member
Merhaba canlar

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Adila' Alıntı:
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Adila