4 Hawala işlemleri için düşündüm, Pencap'ta silah kaçakçılığı

kosc

New member
29 Mart 2025 02:38

Sanık tarafından kurtarılan dört Glock 9mm tabanca, beş dergi ve 3.05 £, Gharinda polis karakolunda Amritsar'da kaydedildi.

Pencap polisi Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Amritsar'da dört kişinin yasadışı finansal işlemlere ve silah kaçakçılığına katıldıkları için tutuklandığını söyledi.

Polisin Genel Müdürü (DGP) Gaurav Yadav şunları söyledi: “Yasadışı silahlara ve Hawala ağlarına karşı belirleyici bir önlemle, Amritsar kırsal polisi Pakistanlı kaçakçılara bağlı dört kişiyi kınadı.” (Ht -fatefoto)

Polisin Genel Müdürü (DGP) Gaurav Yadav şunları söyledi: “Yasadışı silahlara ve Hawala ağlarına karşı belirleyici bir önlemle, Amritsar kırsal polisi Pakistanlı kaçakçılara bağlı dört kişiyi kınadı.”

Sanık, Jagroop Singh, yani Baba, Hardeep Singh, Rajbir Singh, aka Gullu ve Arsal Singh, Alias Rasal Singh olarak tanımlandı.

DGP, dört Glock 9mm tabanca, beş dergi ve £3.05 lakh ellerine el konuldu.

Yetkili, Amritsar'daki Gharinda polis karakoluna bir dava kaydedildiğini söyledi.

Polise göre, Çapraz Kaçak Kaçakçılık Ağı ile bağlantılı olarak daha fazla bağlantı kurmak için bir soruşturma başlatıldı.

Koray

New member

Sanık tarafından kurtarılan dört Glock 9mm tabanca, beş dergi ve 3.05 £, Gharinda polis karakolunda Amritsar'da kaydedildi

Pencap
Selam fikir üreticileri

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kosc

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Adila

Global Mod
Global Mod

Sanık tarafından kurtarılan dört Glock 9mm tabanca, beş dergi ve 3.05 £, Gharinda polis karakolunda Amritsar'da kaydedildi

Pencap
Selam dostlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @kosc

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kosc

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Koray' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kosc Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi
Burada bence büyük bir genelleme var @Koray, her durum aynı değil

Batu

Global Mod
Global Mod

Pencap
Selam deneyenlere

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @kosc

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Adila' Alıntı:
Selam dostlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @kosc Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kosc Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Burada bence büyük bir
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Adila

Erkis

Global Mod
Global Mod

Pencap
Herkese selamlar

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @kosc

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Koray' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kosc Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Koray

Selin

New member

Pencap
Selam herkese

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kosc

@kosc, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar

Adila' Alıntı:
Selam dostlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @kosc Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kosc Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Burada bence büyük bir
Haksız değilsin @Adila ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Deniz

Global Mod
Global Mod

Pencap
Merhaba tartışmaya katılanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kosc

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Adila' Alıntı:
Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Adila, benzer sonuçlar vardı

Berk

New member

Pencap
Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @kosc

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Deniz' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @kosc Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Bu söylediğin bana başka bir makaleyi hatırlattı @Adila, benzer
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Deniz, özellikle pratik tarafı çok farklı