Ludhiana: Sarhoş Nepalli fabrika işçisi babasını öldüresiye dövdü, tutuklandı

kosc

New member
Polis, Focal Point'teki Jeevan Nagar'da babasını tuğlalarla öldürdüğü iddiasıyla Nepalli bir adamı tutukladı.


Odak Noktası polisi Pazartesi günü sanık Suraj Bahadur'u tutukladı ve onu cinayetle suçladı. (HT)

Pazar günkü olay sırasında sanık ve babası alkollü durumdaydı.

Hindustan Times – Son dakika haberleri için en hızlı kaynağınız! Şimdi Oku.

Odak Noktası polisi Pazartesi günü sanık Suraj Bahadur'u tutukladı ve onu cinayetle suçladı.

FIR, Jeevan Nagar'ın kurbanı Laxman Bahadur (65)'un damadı olan Rajiv Gandhi Kolonisi'nden Krishan Bahadur'un beyanına dayanılarak sunuldu.

Krishan, Laxman ile Suraj arasındaki ilişkilerin gergin olduğunu belirtti. İkisi de çok içki içiyordu ve sık sık tükürüyorlardı.

Krishan, Suraj'ın Pazar günü babasını kiraladığı evde ziyaret ettiğini ve alkolün etkisi altında olduğunu iddia etti. Laxman'la tartıştı. Suraj öfkeyle babasını tuğlayla öldürüp kaçtı.

Odak Noktası karakolu SHO'su Müfettiş Arshdeep Sharma, polisin bilgi aldıktan sonra olay yerine ulaştığını ve soruşturma başlattığını söyledi. Polis olay yerinde boş bir alkol şişesi buldu.

Müfettiş, hem sanığın hem de mağdurun fabrika işçileri olduğunu ekledi. Sanık, Laxman'ın tek oğluydu. Aile 30 yıldır Ludhiana'da yaşıyor.

28 Şubat'ta

Samrala'nın Punia köyünde uyuşturucu bağımlısı bir kişi, eve girerek ağabeyini demir sopayla öldürdü. Uyuşturucunun etkisi altındaki zanlı, komşularının toplanması üzerine babasına da sopayla saldırarak onu yaraladıktan sonra kaçtı. Kurban, annesini öldürmekle suçlandı. Dört ay önce mahkemenin beraat kararı vermesinin ardından tahliye edilmişti.

25 Ekim 2023'te

Khanna'nın Libra köyü sakininin, mülkiyet anlaşmazlığı nedeniyle 77 yaşındaki annesini bıçaklayarak öldürdüğü ve küçük erkek kardeşini de keskin kenarlı silahla yaraladığı iddia edildi.


Haberler / Şehirler / Çhandigarh / Ludhiana: Sarhoş Nepalli fabrika işçisi babasını öldüresiye dövdü, tutuklandı