Arçelik Bayilik alma

Kenan

Member
Arçelik bayilik alma ve şartları
Arçelik Bayilik alma ve bayilik şartları hakkında bilgiler. 1955 yılında İstanbul’da kurulan firma dayanıklı ev eşyaları ve tüketici elektroniği üretimi yapmaktadır. Türkiyenin en büyük üç beyaz eşya markasından bir tanesidir. 120 ülkeden fazla noktada hizmet veren kurum 2014 yılında yüzde 13’lük bir büyüme gerçekleştirerek 12.515 TL değerinde ciro elde etmeyi başarmıştır. Arçelik firmasının net karına baktığımızda 638 milyon TL’ye ulaştığını görüyoruz. Arçelik bünyesinde dünyada 25.000 kişi çalışmaktadır. Dünya genelinde toplamda 15 üretim tesisi ve 26 ülkede satış pazarlama ofisleri bulunmaktadır. Firma 2011 yılına geldiğinde Bekonun satış ve pazarlama ağını üstlenerek ürün çeşitliliğini arttırmıştır.

Arçelik Bayilik Modelleri
Arçelik firması tarafından satış ve yetkili servis bayilikleri verilmektedir. Ancak satış ve yetkili servis ve satış bayiliklerinin başvuru formları farklılık göstermektedir. Arçelik için söz konusu bayilik almak olunca işler biraz sıkıntıya girebiliyor. Çünkü firma bayiliği öyle herkese kolay kolay vermemektedir. Arçelik’den bayilik almak istiyorsanız firmanın istediği bütün şartları harfiyen yerine getirmeniz gerekmektedir. Firma şehir ve nüfüs yoğunluğuna fazlasıyla dikkat etmektedir.

Öyle ki az nüfüslu bölgelere genelde bayilik vermemektedir. Eğer bir arçelik teknik servisi bayiliği alabilirsiniz başka markalarında tamirini ve bakımını yapabilirsiniz. Firma bu konularda bayilik isteyenlere sıkıntı çıkarmamaktadır. Eğer yaşadığınız şehirde Arçelik yok ise bayilik almanız daha da kolaylaşıcaktır bunun sebebi ise arçelik firmasının ülkenin her yerinde bayisinin olmasını istemektedir.

Gelelim firmanın bizlerden istediği şartlara. Genellikle 120 metre kare veya daha büyük mağazalar için ürün tedariği yapmanız gerekmektedir. Bu ürün tedariği en düşük 30.000 TL en fazla ise 150.000 TL olması gerekmektedir. Mağazanın iç dekarasyonu firmanın verdiği katologlar doğrultusunda şekillendirilmelidir. Bayilik sözleşmesi içerisinde bir çok bilgi istenmektedir. Bunların içinde satış hedefleri aylık prim kar gibi istekler dikkat çekicidir. Arçelikden bayilik almak için daha detaylı bilgilendirme için 444 0 888 nolu numarayı aramız tarafımızca tavsiyedir.

Arçelik Bayilik Hakkında
Arçelik firmasından bayilik almak isteyen girişimciler beyaz eşya sektöründe ileri gelen bir markanın bayiliğini alacağı için lokasyon seçiminde dikkatli olmalılardır. Yakınınızda bir Arçelik bayisi olmaması gereklidir. Arçelik firması uzun yıllardır Türkiye’nin en çok bayilik veren firmaları arasında yer almaktadır. Bu yüzden Arçelik sürekli olarak yeni ürünler geliştirmektedir. Sadece Türkiye’de bayilik almayı düşünüyorsanız Arçelik için yurt dışında da bayilik alabileceğinizi bilmelisiniz.