Nalvi'ye göre, Jhinda Ababay, Akalis, bağımsız “etkilemek” için grev yapıyor

kosc

New member
Sih lideri Jagdish Singh Jhinda Cumartesi günü lider Habay Chautala, Hoyana Sikh Gurdwara Yönetim Komitesi'nin yürütme organını talep etmek için Shiromani Akali Dal (SAD) günler lehine bağımsızlara eşlik ettikleri için dar olana sürüldü. (HSGMC) Haryana Sih Panthak Dal'ın (HSPD) desteğiyle bıçaklamaya (HSGMC).

Jhinda'ya göre, toplantı 2 Şubat'ta Gurdwara Seçim Komisyonu tarafından 2 Şubat'ta belirleyici bir toplantıdan bir gün önce çağrıldı. (HT Dosyası)

Panthak Dal Jhinda Grubu'nun lideri Jhinda, Dera Kar Sewa'daki bir Sih -sammelan'da destekçilerden ve topluluktan önerilerde bulunmak için Karnal'daydı.

Jhinda'ya göre, toplantı 2 Şubat'ta Gurdwara Seçim Komisyonu tarafından 2 Şubat'ta belirleyici bir toplantıdan bir gün önce çağrıldı.

Jhinda, dokuz seçilmiş üyesinin ve topluluğun liderlerinin önerilerini kabul ettikten sonra, gazetecilere şunları söyledi: “Çoğu katılımcı başarısız olma fırsatıydı ve idari ajansın saltanatını almak için mümkün olan her şeyi yaptı. Dövüşün gerçek yüzü olduğumuza ve elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerektiğine inanıyorlar. ”

“Ababay Singh Chautala'ya bunun Gurdwaras için bir seçim olduğunu ele almak istiyorum. Toplantıda Taslak Yasanın (HSGMC faturasının) kabul edilmesi sırasında hükümetinin iktidara seçilmişse ayrı bir organın kurulmasına izin vermediğini açıklayan kişiydi. Şimdi Badals'a yardım eden o. Vücudun oluşumunu durdurmak için her şeyi yaptı. Oylama sırasında Badals'a yardım etti. Sih olmayan bir parti neden bu seçimleri rahatsız ediyor? “Dedi.

Jhinda Chastala'nın taahhüdünü sorduğunda, “Abbay, Sirsa'yı (bölgeyi) kazanan sekiz üyenin kazanılacağını ve onunla birlikte kalacağını iddia ediyor. Numaralarınızdan emin olmamanızın nedeni budur. Bence Badal-Chautala'nın sayıları yok. ”

Komisyonun bir sonraki toplantısına kadar, topluluğun çoğunluğa ulaşması için onu destekleyerek cesedi devralmasına yardımcı olacağından emin olduğunu söyledi.

Şu anda bir bağımsız da dahil olmak üzere 10 üye olduğunu iddia ederken, takipçileri de iki bağımsız daha destekledi.

Perşembe günü Kurukshetra'da yapılan bir iç toplantıda, Sih Samaj Santha'nın lideri Didar Singh Nalvi de Chautala'da benzer iddialarda bulundu.

“Adı herkes tarafından bilinen Sirsa'dan bir Sih olmayan, Sirsa, Hisar ve Fatehabad'dan siyasi kalesinin bağımsız üyeleri üzerindeki siyasi etkisini kullanarak HSGMC'nin 18 veya 19 seçilmiş masum üyesini neredeyse kontrol altına aldı. Başkan olarak öngörülen Akali Dal Badal tarafından HSGMC'nin kontrolünü yasadışı bir şekilde Baldev Singh Kaimpuri'ye teslim etmek için oynadığı siyasi bir oyun ”dedi.